Q base R&D blog

Το blog της Q base R&D, Εταιρία πληροφορικής, Ιωάννινα

H Q base R&D

H Q base R&D είναι εταιρία έντασης γνώσης (spin off) και εδρεύει στα Ιωάννινα. Στεγάζεται στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (ΕΤΕΠΗ) και απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό με ερευνητική εμπειρία στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και την ανάλυση ψηφιακών σημάτων, εικόνων και βίντεο. Το προσωπικό μας έχει εξειδίκευση στους τομείς της εφαρμοσμένης έρευνας και στην εφαρμογή των αποτελεσμάτων σε διαδικτυακά περιβάλλοντα.

Από τις παρεχόμενες υπηρεσίες καλύπτεται όλο το φάσμα των διαδικτυακών εφαρμογών:

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων (web site development). Οι ιστοσελίδες μας είναι δυναμικές και υποστηρίζουν την δυναμική εισαγωγή δεδομένων. Χαρακτηρίζονται από πληρότητα σε σχέση με τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη ενώ η ποιότητα υλοποίησης προκύπτει από την ευθυγράμμιση με τα διεθνή πρότυπα λειτουργικότητας και αισθητικής (w3c standards).
  • Ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων για πωλήσεις μέσω ιστοσελίδας, on-line παραγγελίες και πληρωμές, έκδοση ψηφιακού τιμολογίου (e-invoice) όπου όλα τα στοιχεία είναι σε ψηφιακή μορφή, χρήση ψηφιακής υπογραφής (e-signature) που περιλαμβάνει ηλεκτρονικές πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται ως νομικό ισοδύναμο μιας γραπτής υπογραφής.
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail). Δημιουργία εταιρικού e-mail
  • Φιλοξενία διαδικτυακών ιστοσελίδων, εφαρμογών και e-mail (web hosting)
  • Έλεγχος διαθεσιμότητας και κατοχύρωση ονόματος στο Διαδίκτυο (domain name)

Επιπλέον, παρέχονται λύσεις για την προώθηση επιχειρήσεων και προϊόντων στο διαδίκτυο:

  • Βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization- SEO). Δημιουργούμε την υποδομή που χρειάζεται ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει την μέγιστη δυνατή αναγνωρισιμότητα και να εμφανίζεται υψηλά στις θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Με αυτό το γεγονός επιτυγχάνεται η προώθηση της επιχείρησης στους επίδοξους πελάτες
  • Διαχείριση διαδικτυακής φήμης (Online Reputation Management – ORM). Αξιοποιούμε πληροφορίες από τις νέες μορφές του διαδικτύου (ιστολόγια, κοινωνικά δίκτυα, κτλ) ώστε να διαμορφώσουμε μία θετική εικόνα για μία επιχείρηση. Όταν κάποιος αναζητά το όνομα μια επιχείρησης σε μία μηχανή αναζήτησης στόχος μας είναι να καλύπτονται τα υπόλοιπα αποτελέσματα πέραν της πρώτης θέση με περιεχόμενο που θα ενισχύσουν την εικόνα της επιχείρησής σας.
  • Εκπαίδευση προσωπικού για την υποστήριξη της επιχείρησης και την προώθηση στο διαδίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας στο 26510 07696 και 26510 02155. Για περισσότερα νέα από την Q base R&D ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook (Q base R&D) ή την σελίδα μας στο Linkedin (Q base R&D)

Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: